Felnőtt esernyők

Az esernyők az esős napok elkerülhetetlen kelléke, de természetesen kellemes árnyékot adhatnak a nyári forró napsütésben is.

Mindenki a saját igényeinek, szokásainak, stílusának megfelelő esernyőt tudja kiválasztani a kínálatunkból. Az egyszerű, összecsukhatótól a hagyományos sétapálcás esernyőig, gazdag szín- és mintaválaszték közül választhat.

Összecsukható esernyők

A legnagyobb előnye, hogy kis helyen elfér, akár minden nap magunknál tarthatjuk, súlya könnyű, kis helyet foglal.

Fél automata esernyők

Könnyen használható, egy gombnyomásra kinyíló esernyő, kis helyigényű, női, férfi és unisex színben és mintázatban árusítjuk.

Teljesen automata esernyők

A teljesen automata esernyőkkel Önnek nem lehet semmi gondja! Egy gombnyitásra az esernyő kinyilík, majd egy gombnyomásra automatikusan össze is csukódik. Ezt a fajta esernyőt kifejezetten ajánljuk azoknak akik nagyrészt tömegközlekedéssel utaznak, de kisgyermekes anyáknak is nagyban megkönnyítheti a dolgát, amennyiben gyerekekkel van. Egyszerű, kényelmes, praktikus és kis helyet foglal. A termék nagy szín és mintaválasztékban kapható.

Sétapálcás esernyők

Ha valaki esernyőről beszél az első kép a klasszikus fazonú, elegáns, akár sétapálcaként is használható esernyő. Az eső elleni funkciója mellett sétapálcának is használhatjuk, innen ered az elnevezése. Készülhet fanyéllel, vagy műanyag nyéllel. Lehet egyszínű, mintás, vagy átlátszó anyagból. Tartós, mutatós és elegáns darab. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti az eleganciát az esernyőjében is megjeleníteni.

Dekorációs esernyők

Sokan szeretik lakásukat, üzlethelyiségüket egyedivé tenni, esetleg feldobni valami olyan dologgal, mely mutatós és szép. Nálunk számos szín és mintázat közül válogathat. Biztosan megtalálja azt az esernyőt, mely legjobban megy stílusához. A dekorációs esernyők nem alkalmasak az eső elleni védelemre. Mérsékelt használat mellet az erős napsugárzás ellen használhatóak.

Szeretettel várjuk kiskereskedők érdeklődését is. Esernyőin minden típusa számtalan színben és mintázatban kapható, a visszafogottan elegánstól, a divatos színes átlátszóig!

 

 
Fanyelű esernyők Fanyelű kockás esernyők  

Tel.: +36 30 288-7288 e-mail: info@feelingrain.com
A weblapot készítette: www.cool-soft.hu